Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ceník

Délka lekce je 45/75 minut, ale v rámci příchodu a odchodu se bude jednat o celých 60/90 minut.

Platby za lekce

Délka hodiny Za 1 lekci Za 5 lekcí předem Za 10 lekcí předem

Na 1 měsíc (4 lekce)

45/60 minut 400,- Kč 1 700,- Kč 3 400,- Kč 1 500,- Kč
75/90 minut 600,- Kč 2 700,- Kč 5 400,- Kč 2 300,- Kč

 

 

 

 

 

 

U platby předem je nutné lekce vybrat buď za 8 týdnů (5 lekcí), nebo za 14 týdnů (10 lekcí). Pokud se tak nestane pro závažný důvod, lekce propadají.

U platby za 1 měsíc se výuka týká pouze daného měsíce, kromě letních prázdnin; pokud bude v měsíci vycházet lekcí pět, poslední se nepočítá a je třeba ji doplatit. V případě, že se z mé strany lekce neuskuteční, bude možné ji nahradit v náhradním termínu. V opačném případě je to na domluvě, jinak lekce propadá.

Poslední 2 roky jsem respektovala to, že studenti padali do karantény nebo onemocněli covidem19, který mohl trvat déle. Nyní se situace uklidnila, proto již budu opět zavádět počítání týdnů za lekce předem. S ohledem na změněné chování některých jiných onemocnění je prodlužuji o jeden týden.

Platí se vždy na 1. hodině hotově nebo převodem na bankovní účet 276644800/0300 (ČSOB), a to nejpozději do 7. dne od 1. hodiny. 

V rámci platby budou i kopírované materiály, ale sešity na procvičení hudební nauky či notové knihy si student platí sám. Po dohodě noty seženu a student si je ode mě bude moci odkoupit.

V případě nemoci či jiného důvodu nepřítomnosti na výuce žádám o omluvu, nejlépe den předem nebo ihned ráno před výukou. Pokud se student neomluví, platba předem propadá a nebude nárok na náhradu.
V případě, že nebude moci výuka probíhat z mé strany, platby nepropadají a výuka bude nahrazena.

Zápisy se konají celý rok, výuka je celoroční, tedy i o letních prázdninách (výuka je pouze udržovací, případně seznamovací u začátečníků). O státních svátcích, Vánocích či Velikonocích, školních prázdninách během roku apod. bude výuka možná jen po dohodě.